Helemaal Hollands!

 10,00

OEV1 Gaat Helemaal Hollands!

Bereid je voor op een spetterend feest in De Natte! Op zaterdag 11 mei vanaf 20:30 uur gaat het dak eraf tijdens “De Natte gaat helemaal Hollands”. Drie getalenteerde zangers en één top DJ zullen zorgen voor de beste Hollandse hits en een avond om nooit te vergeten. Zet deze datum alvast in je agenda en nodig al je vrienden uit voor een onvergetelijke avond vol gezelligheid en dans!

Artiesten Line-up:

Robert van Hemert

Dave van Well (Zanger) – Deze veelzijdige artiest uit Nijmegen is bekend van het programma “Ik geloof in mij”. Dave van Well staat garant voor een avond vol enthousiasme en liefde voor de Nederlandse muziek. Met zijn prachtige stem en indrukwekkende vertolkingen van bekende hits en verborgen parels weet hij iedereen te raken en in beweging te krijgen.

Maarten Seegers (Zanger) – Maarten Seegers uit Millingen is eveneens bekend van TV en is een ervaren zanger met een indrukwekkend repertoire aan Nederlandstalige nummers. Van de klassieke smartlappen tot de populairste feestknallers, Maarten weet precies hoe hij de juiste snaar moet raken om het publiek in de juiste stemming te krijgen.

DJ René Wieland (DJ) – Als enige DJ van de avond zorgt DJ René Wieland voor een knallende finale. Met een unieke mix van de grootste hits, de nieuwste tracks en verrassende mash-ups, brengt hij de sfeer in De Natte naar ongekende hoogtes.

  • Datum: Zaterdag 11 mei
  • Tijdstip: Vanaf 20:30 uur

Op voorraad